Grupper & selskaber

Instruktion for grupper & selskaber

Er I en gruppe eller et selskab (f.eks. en polterabend, eller bare en gruppe venner, der har lyst til at prøve kræfter af med spillet), og er I nye i snookerverdenen, men gerne vil vide, hvordan spillet hænger sammen, og hvad reglerne er, så har I mulighed for at booke instruktion i snooker.

Afhængig af jeres behov og ønsker, kan I booke enten 15, 30 eller 60 minutter (eller længere, skulle I have behov for det).

15 minutter = Introduktion til regler & opsætning: Har I behov for at blive introduceret til spillets regler, samt hvordan man sætter ballerne op og fører scoretavlen, så har I mulighed for at booke et introduktionskursus på cirka 15 minutter.

30 minutter = Introduktion til regler, opsætning & teknik: Kunne I tænke jer at gå en smule dybere end blot at blive introduceret til reglerne og opsætningen, så kan I med fordel booke introduktion til teknik. Her vil I – ud over at blive indført i reglerne samt opsætning af baller og scoretavlen – få demonstreret de basale tekniske færdigheder, som det kræver for at spille snooker. I vil blive instrueret og få tips og tricks til, hvordan man står placeret med kroppen, samt hvordan man på den mest hensigtsmæssige måde fører køen, så man har størst chance for at potte ballerne.

60 minutter = Introduktion til regler, opsætning, teknik & vejledningen under spillet: Ved at booke 60 minutter, får I – ud over introduktion til regler, opsætning og teknik – også vejledning, mens I spiller. I vil under spillet få tips og tricks til tekniske og taktiske overvejelser (valg af stød m.v.), som I kan gøre jer, når I spiller.

Priser

Ved en gruppe eller et selskab forstås 2 personer eller mere.

15 minutter 200 kr. (regler & opsætning)
30 minutter 300 kr. (regler, opsætning & teknik)
60 minutter 500 kr. (regler, opsætning, teknik & vejledning under spillet)
Pr. time herefter 500 kr.

OBS! Bemærk venligst, at bordlejen ikke er inkluderet i prisen ved instruktion for grupper og selskaber.

Bookning

Ring eller skriv en sms til Per Micki Christensen på telefonnummer 60 58 20 30 for at booke instruktion.

Du kan også skrive en e-mail til permicki@gmail.com.